Pole Dance Flirt-tančíme, tančíme, tančíme :-) Kurz brzo v rezervačním systému!

Soutěžní seminář akrobacie s certifikovanou lektorkou Irenou Irbis (Aerial hoop, Pole dance, Aerial silks) 8.3. od 16h
18.2.2020
Novinka !!!!!!! Show dance – tančíme, tančíme , tančíme ……:-)
29.11.2020

Pole Dance Flirt-tančíme, tančíme, tančíme :-) Kurz brzo v rezervačním systému!

A jdeme zase na to !!!!!!!:-)

Možnost zakoupení jako dárkový poukaz !

„Dokážu cokoliv, pokud vím, jak to zatančit. “

Tančíme, tančíme, tančíme …

Objevte v sobě ženu!

Naučte se svádět!

Chcete působit sexy a žensky zároveň?

Chcete svému partnerovi zatancovat doma v soukromí, ale nemáte na to odvahu nebo se stydíte?

Vy můžete tento sen proměnit ve skutečnost. Stačí se odhodlat a začít v sobě objevovat své sebevědomí a svou ženskost. Pole dance FLIRT představuje spojení tance s účinnými metodami tvarování postavy s cílem upevňování pozitivního pohledu na sebe sama.
Lekcí flirt dance se mohou účastnit dámy, které dosáhly věku minimálně 18 let a více.

Působit sexy, znamená v první řadě věřit sama v sebe, ponořit se do svých pocitů a každý pohyb prožít.

Chcete se naučit tančit?Myslíte si, že tančit nezvládnete?S námi se protančíte ke svému srdci!

Ve studiu Irbis Acrobatics je tanec důležitou součástí k pole dance i pro to naučit se ovládat své tělo a každý pohyb vést k dokonalosti pěkně od základů.

Tak se nebojte a pojďte se s námi odreagovat a zjistit, že to prostě jde. 🙂

V lekci dáme prostor si zkusit různý taneční styl jako je twerk, sexy dance, contemporary, floor work, lady latin dance a samozřejme nebude chybět i trochu pole dance (tanečních prvků).

 

Svíjení u tyče?
Na začátku je důležité osvojit si správné kroužení pánví a hrudníkem, pár základních kroků a pohledů. Ano, pohledů. Oční kontakt je totiž u tance dost podstatný. Pak už se necháte vést lektorkou, která jednotlivé figury skládá do působivých choreografií. S přibývajícími zkušenostmi si během kurzu Flirt Dance vyzkoušíte třeba i tanec na židlích, s kloboukem, závojem, a třeba můžete navázat tancem na tyči.

K ženě patří pohyb a zejména tanec. Je obrazem ženské energie, neustálého pohybu vesmíru, vyjadřuje emoce a propojuje nás naší vnitřní ženou. Všechny máme mnoho tváří, které jsme často vlivem výchovy, a v procesu zařazování se do společnosti, nějakým způsobem skryly. Proto je nádherně osvobozující a radostné je znovu objevit, ukázat a prožít.

Pole dance Flirt může tančit každá žena jakéhokoliv věku a postavy, neexistuje ani věková hranice. Mladší dívky jsou sice pružnější, dospělé ženy zase velmi dobře znají samy sebe a své tělo. Působit sexy znamená především věřit sama v sebe. Nemusíte se bát ničeho vulgárního nebo jakéhokoliv svlékání. Cílem lekce není zbavit vás svršků, ale zvýšit sebevědomí, naučit vnímat svoje tělo, ukázat si, že každá jsme přitažlivá.

Užívejte si faktu, že jsme v tomto životě dostaly ženské tělo, že jsme žádoucími sexuálními bytostmi a pokud si to dovolíme, vyzařuje z nás erotika. V tomto směru vůbec nezáleží na našem věku, zda jsme tenké či širší anebo malé či vysoké. Rošťácky se radujeme z rádoby nepatřičných pohybů.

Místečko si rezervujte v rezervčním systému na stránkách dole www.irbisacrobatics.cz

Moc se na všechny těšíme!

 

 

 

Comments are closed.

Nové kurzy pro začátečníky i pokročilé

sledujte stránky

//]]>